Skip to main content

Äntligen snö och kyla i Östersund. Med det passar vi på att meddela att anmälan till 50-års jubilerande Arctic Cat Cup öppnar torsdag 1 december klockan 10.00!

Jämtlands Motorklubb (som Östersunds snöskoterklubb har gått upp i) bjuder in till Europas största skotercrosstävling, Arctic Cat Cup, som körs på Östersunds Motorstadion (jajamensan ny arena också) 21-22 Januari 2023.

Välkommen

Finally snow and cold in Östersund. With that we announce that you can enter the competition Arctic Cat Cup (that´s celebrating 50 years) from thursday 1st of december 10.00 AM!

Jämtland´s Motor Club (that Östersunds´s snowmobile club has became a part of) invites to Europe´s largest snowcross competition, Arctic Cat Cup, that will be arranged at Östersund´s Motor Stadium (yes also new arena) 21st-22nd of January 2023

Welcome

http://arcticcatcup.com/info-publik/