Skip to main content

Nu har sträckorna preparerats för åttonde och sista gången. Till veckan kommer det mer snö och då börjar vi ploga. Nu väntar vi på några fler anmälningar och ett par dagar med plusgrader. Sedan är vi ready for race. Tävlingsbudgeten är baserad på 50 startande. Dit kommer vi säkert att nå. I anmälningslistan för 4WD, hittar vi redan nu 7 st Skoda Fabia R5. Precis alla är presumtiva segeraspiranter.

Vistexten säger att meterologen är en luring, en riktig luring. Vi har blivet lovade blidväder vid ett par tillfällen, men än har inte termometern dragit sig över nollsträcket. Hjälp oss hålla tummarna för att värmen ska göra en sväng över Jämtland.

Blir det åka av, ja då är det säkert många som inte tror att de är i Jämtland och tävlar. Vägkaraktären är allt annat än jämtländsk. Det är bara att glömma det här med snabbt och brett. Nu svänger det ordentligt och länge. Det är tjugo år sedan sträckorna sist kördes, så ingen kommer att känna igen sig.

God jul och välkomna till Jämtland önskar tävlingsledningen